Victoria Milan getest-het definitieve oordeel

Dit is de uitslag van onze test

Victoria Milan is een website die specifiek is gericht op personen die getrouwd zijn of een vaste relatie hebben en daarnaast een geheime affaire willen hebben. Nu is deze datingsite niet uniek op dit gebied. Er zijn meer datingsites die dezelfde mogelijkheden bieden als Victoria Milan.

We hebben echter besloten om te testen hoe goed Victoria Milan als datingsite functioneert voor de gemiddelde persoon die op zoek is naar een geheime affaire. We waren benieuwd hoe deze datingsite het ervan af zou brengen in vergelijking met andere gevestigde sites zoals bijvoorbeeld Swipe-Affair.com. In dit artikel lees je onze testresultaten

De kandidaten op Victoria Milan

Een van de belangrijkste aspecten van een datingsite is het aantal mensen dat erop staat. Volgens Victoria Milan hosten ze ongeveer 6,7 miljoen profielen. Echter, de site biedt geen details over hoeveel personen echt daadwerkelijk actief zijn. Het is dus niet te achterhalen hoeveel slapende profielen er te vinden zijn en in het geval van een dergelijke site is dat vaak heel veel. Slechts even kijken is namelijk al heel spannend en genoeg voor de gemiddelde kandidaat en daarvoor moet je wel eerst een profiel aanmaken. Vervolgens blijft dat profiel gewoon bestaan en wordt het nooit meer gebruikt.

Natuurlijk is het aantal actieve profielen alleen niet voldoende om je te laten weten of je al dan niet een persoon kunt vinden om een ​​geheime affaire mee te hebben. Wat belangrijker is in dit geval, is de verhouding tussen mannen en vrouwen op de site. Dit is het begin waar de dingen een beetje scheef komen te staan.

Gemiddeld zijn er namelijk veel meer mannen dan vrouwen op de site. Dit betekent dat als je een man bent die op zoek is naar een geschikte minnares, je veel concurrentie zult hebben. Onnodig te zeggen dat dit de kans dat je iemand vindt aanzienlijk verkleint. Dit is vooral als je op zoek bent naar iemand met een specifieke eigenschap of vergelijkbare interesses.

Met sites zoals bijvoorbeeld Swipe-Affair.com is het aantal profielen op de site misschien niet zo hoog. Er is echter veel meer balans tussen de mannen en de vrouwen. Dit zorgt voor een aangenamere ervaring voor zowel de mannelijke als vrouwelijke kandidaten.

Prijzen en betalingssysteem

Hoewel sommige functies van Victoria Milan gratis zijn (het aanmaken van een profiel en het kijken naar andere profielen),  moeten alle verdere acties (berichtjes sturen en ontvangen, knipogen) met een full membership worden ontgrendeld. Het vervelende is dat je vooraf een behoorlijk bedrag moet betalen. Op deze manier krijg je niet al te veel gelegenheid om de site te testen voordat je beslist of deze site wel of niet geschikt voor je is.

In plaats daarvan wordt van je verwacht dat je een sprong in het diepe maakt en gelijk voor het full membership gaat. Het maakt niet uit of je de site niet leuk vindt of dat je geen reacties ontvangt. Je zit gelijk vast aan je abonnement totdat het verloopt. Je kunt dus behoorlijk wat geld verspillen voor niks.

Als je echter  een andere site zoals Swipe-Affair gebruikt, kun je je aanmelden voor een periode naar keuze. Verder is er een proefperiode beschikbaar. Hiermee kun je dingen uittesten voordat je besluit te investeren in een abonnement.

Interacties met andere leden

Om het systeem goed te testen, hebben we mannelijke profielen aangemaakt en geprobeerd te matchen en berichten te sturen naar andere vrouwelijke leden. Zoals we al vermoedden, was het moeilijk om vrouwen te vinden die op ons zouden reageren. Dit kwam ongetwijfeld omdat  de inbox van deze vrouwen met berichten overstroomden. Geen wonder dat ze niet konden beslissen wie ze een berichtje terug moesten sturen.

Uiteindelijk hebben we contact kunnen leggen met een paar vrouwen die besloten op ons te reageren. Dit liep echter vrij snel dood. De vrouwen leken niet erg serieus over de uitwisseling van berichtjes. En de meeste van hun antwoorden waren nogal matjes.


Dit betekende dat de meeste gesprekken niet erg lang duurden. We konden hooguit een paar berichten krijgen en daarna stopten de interacties volledig. We kwamen dus helemaal niet ver met deze site, het lukte ons niet om een lang en leuk gesprek met een vrouw te krijgen.

Met Swipe-Affair was onze ervaring echter heel anders. We konden bijna onmiddellijk matchen met vrouwen. De meeste van deze vrouwen pasten ook bij wat we zochten. Toen we ze een bericht stuurden, communiceerden ze actief met ons en ze waren behoorlijk boeiend en interessant. Zeker geen nepprofielen.

Veiligheid en privacy

Het is belangrijk om veilig te zijn op datingsites, vooral als je een vrouw bent of als je op zoek ben naar een discrete affaire. Met Victoria Milan is er echter niet veel beveiliging. Om te beginnen word je ontmoedigd om je echte naam of e-mailadres op te geven.

Hoewel dit lijkt alsof je identiteit wordt beschermd, kan dit ook tot tal van andere problemen leiden. Als je een probleem hebt met een andere kandidaat, kunnen de sitebeheerders je op geen enkele manier helpen. Vrouwelijke gebruikers willen misschien geen mannen ontmoeten met een dergelijke privé-identiteit, aangezien dit tot allerlei gevaarlijke taferelen kan leiden.

Met Swipe-Affair wordt je echter aangemoedigd om je identiteit te verifiëren. Dit geeft aan dat je een veilig en betrouwbaar persoon bent. Onnodig te zeggen dat dit iedereen geruststelt. Het zal ook de kans vergroten dat vrouwen contact met je opnemen.

Een ander frustrerend element van Victoria Milan is dat je profiel niet automatisch wordt verwijderd wanneer je je abonnement beëindigt. Het blijft bestaan ​​totdat je contact opneemt met het bedrijf en een lange procedure doorloopt om je profiel te verwijderen.

Dit is geen goede optie als je probeert een discrete affaire te hebben. Hoe langer je profiel blijft staan ​​zonder je toestemming, hoe groter de kans dat je wordt ontdekt. Dit kan heel ongemakkelijk zijn, zeker als je huwelijk of relatie een nieuwe opleving krijgt. Dit kan de site dus enigszins vervelend maken om te gebruiken.

Het definitieve oordeel

Concluderend: hoe werkt Victoria Milan als datingsite voor een buitenechtelijke affaire? Het is niet de slechtste site die er is, maar het scoort ook zeker niet erg hoog. Er zijn veel problemen die moeten worden opgelost voordat dit een veilige en geschikte site voor de doelgroep kan zijn.

Bovendien is de verhouding van de bestaande profielen van de site een beetje uit balans. Het grote aantal mannen kan het voor vrouwen tot een ongemakkelijke ervaring maken. Mannen kunnen daarentegen veel moeite hebben om zelfs maar in contact te komen met vrouwen.

Dit is de reden waarom je veel beter af bent om lid te worden van een site als Swipe-Affair.com. Natuurlijk heeft het misschien niet zoveel kandidaten als Victoria Milan, maar dit kan een positief punt zijn. Immers, hoe minder mensen er zijn, hoe kleiner de kans om ontdekt te worden. De verhouding tussen mannen en vrouwen zorgt er in ieder geval voor dat je eerder een geschikte partner vindt. Ook zijn de kandidaten veel actiever in het sturen van berichtjes, blijkt uit onze test. Wij raden dus het gebruik van de datingsite Victoria Milan af en we raden de datingsite Swipe-Affair.com aan als je op zoek bent naar een buitenechtelijke affaire.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dating Site Reviews
5.0 rating
GoHookup.com is trots op een grote gebruikersgroep in heel België
4.3 rating
eHarmony objectief beoordeeld: de voor- en nadelen
4.5 rating
Victoria Milan datingsite, alles op een rijtje
4.8 rating
De datingsite Flirtila.com, alles op een rijtje
4.8 rating
De voor- en nadelen van Meet-a-Milf.com