Victoria Milan, een site voor buitenechtelijke affaires
4.5

Victoria Milan, een site voor buitenechtelijke affaires

Victoria Milan datingsite, alles op een rijtje
Bezoek de site
Bezoeken en nu aanmelden

Victoria Milan datingsite, alles op een rijtje

Voordelen

Discreet zoeken naar een geheime affaire
Nadelen

Gratis lid kan alleen maar een profiel aanmaken

Erg duur

Slechte reviews

Mogelijkheid om betrapt te worden

In dit artikel vertellen we je over de datingsite Victoria Milan, de datingsite voor mensen die op zoek zijn naar een geheime affaire. We hebben we alle voor- en nadelen op een rijtje gezet, zodat je kunt besluiten of deze datingsite wat voor je is. Deze datingsite is gericht op getrouwde mensen die op zoek zijn naar een partner waarmee ze vreemd kunnen gaan . Dat betekent dat de leden niet echt op zoek zijn naar een serieuze relatie, maar naar een avontuurtje.

De doelgroep: getrouwde personen en personen die een vaste relatie hebben

Victoria Milan is een Europese datingsite voor gehuwde personen of personen die een vaste relatie hebben, maar die op zoek zijn naar een avontuurtje voor een avond of voor langere tijd. De datingsite is dus absoluut niet geschikt voor singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

De datingsite richt zich vooral op personen die zich gevangen voelen in hun huwelijk of relatie. De site is bedoeld om de sleur te doorbreken en ‘het magische gevoel’ terug te krijgen door een geheime relatie of one-night-stand met iemand anders te beginnen.

Hoe werkt de datingsite Victoria Milan?

Zoals gezegd is de datingsite Victoria Milan volledig gericht op getrouwde personen en personen die in een vaste relatie zitten. Deze personen zijn ook niet van plan om te gaan scheiden of de relatie uit te maken. Ze willen gewoon een geheime affaire, een one-night-stand of een onschuldige webflirt. Geen relatie dus. Ze kiezen voor deze optie om even uit de sleur te vluchten of zich weer even vrij te voelen. Andere opties zijn scheiden, uit elkaar gaan, relatietherapie of gewoon alles accepteren. De kandidaten van Victoria Milan hopen dat deze optie werkt om hun huwelijk of relatie dragelijker te maken.

Er wordt van alles aan gedaan om de hele matching procedure zo discreet mogelijk te maken. Dit alles om te voorkomen dat de partner van de vreemdganger erachter komt. Als je absoluut niet houdt van vreemdgaan en dat verwerpelijk vindt, is dit dus geen website voor jou.

Het inschrijvingsproces van Victoria Milan

Als je hebt besloten dat je erg graag een buitenechtelijke affaire wilt en je bent bereid om de eventuele consequenties te dragen, dan zou je je kunnen inschrijven bij Victoria Milan. Dat gaat als volgt. Allereerst kies je een gebruikersnaam die op geen enkele wijze te herleiden is naar je echte naam. Hiermee kun je je anoniem op de website inschrijven. Persoonlijke informatie wordt automatisch geweigerd door de datingsite. Vervolgens kies je een foto die je als profielfoto kunt  uploaden. Het beste is een foto waarop je gezicht niet te zien is. Ook specifieke andere kenmerken waar je aan te herkennen bent, kunnen beter niet in beeld komen.

Je kunt eventueel je gezicht wazig maken met een speciale functie zodat je niemand je kan herkennen. Als je dit allemaal te gewaagd vindt, dan kun je ook nog de optie privé gebruiken, zodat  je zelf kan bepalen wie je foto te zien krijgt. Na het aanmaken van je profiel kun je op zoek gaan naar een geschikte kandidaat. Je kunt zoeken op verschillende kenmerken. Dit kan zijn: leeftijd, provincie, stad, afstand, lengte, gewicht, uiterlijk, lichaamstype, persoonlijkheid en interesses. Dit hele inschrijvingsproces is gratis. Je kunt hiermee een indruk krijgen van de site.

De verschillende mogelijkheden bij een gratis lidmaatschap en een betaald lidmaatschap

Met een gratis lidmaatschap kun je je alleen maar inschrijven, een profiel aanmaken en door andere profielen bladeren. Als je contact wil maken met een ander lid, zul je een full membership aan moeten gaan. Op het moment van schrijven  (juni 2020) zijn dit de prijzen:

 • 1 maand Full membership €54,99 per maand
 • 3 maanden Full membership €29,99 per maand
 • 6 maanden Full membership: €24,99 per maand
 • 12 maanden Full membership: €19,99 per maand

Ben je van plan om minimaal 12 maanden vreemd te gaan, dan ben je dus 239,88 euro kwijt. Ben je van plan om maar heel af en toe gebruik te maken van de site, dan kun je ook credit aanschaffen. Je betaalt dan per actie een bepaald aantal credits. Het goedkoopste pakket credits is 19,99 per maand, voor 150 credits.

Goed nieuws als je een vrouw bent: alle inschrijfmogelijkheden zijn gratis voor vrouwen! En dat is ook weer goed nieuws voor de mannen, want er zijn meer vrouwen op de site dan mannen en dat betekent dat er dus meer keus is voor de mannen.

Opties van Victoria Milan bij een betalend lidmaatschap

Als je een betaald lidmaatschap hebt op Victoria Milan, heb je de volgende opties tot je beschikking. Dit zijn ze:

 • Je kunt alle profielen bekijken
 • Je kunt gebruik maken van een uitgebreid zoekfilter
 • Je kunt een knipoog geven
 • Je kunt berichten versturen en ontvangen
 • Je kunt gebruik maken van de paniekbutton: als je hierop drukt, wordt je onmiddellijk naar een onschuldige website geleid
 • Je kunt gebruik maken van de app

Als gratis lid kun je dus eigenlijk niks, alleen een indruk van de site krijgen. Als betalend lid heb je de mogelijkheid tot flirten en berichtjes, maar daar blijft het ook bij.

Persoonlijke reviews van Victoria Milan

Er zijn online veel reviews van Victoria Milan te vinden. De meeste van deze reviews zijn ronduit negatief.  Er wordt vooral geklaagd over het feit dat de automatische afschrijvingen gewoon doorlopen, ook al is er opgezegd. Ook wordt er veel gesproken over nepprofielen, vooral van vrouwen. En er wordt gesproken over nepberichtjes als je gratis lid bent. Dit zou dan moeten leiden tot het aanschaffen van een full membership. Op het moment dat je dan overgaat tot een full membership, zouden die berichtjes plotseling verdwijnen.

Ook worden er reviews geschreven over verwijzingen naar andere websites waar je kunt praten tegen betaling. Oplichting wordt ook vaak genoemd. Lees zelf de reviews om een goed beeld te krijgen van deze website. 

Veiligheid van Victoria Milan

Op de website van Victoria Milan geven ze aan dat ze er alles aan doen om zo discreet mogelijk met je gegevens om te gaan. Zo is het verboden om ook maar enige persoonlijke informatie te geven. Ook kun je je foto’s blurren of een spannend masker plaatsen op je foto. Dit alles is natuurlijk heel belangrijk, omdat je partner er niet achter mag komen. Er is dus ook nog een extra paniekbutton, die je gelijk naar een andere website brengt, mocht je partner plotseling op je scherm meekijken.

Toch ben je in dit soort situaties natuurlijk nooit 100% veilig. Je kunt altijd betrapt worden. Bedenk de volgende mogelijke situaties:

 • Je partner ontdekt de afschrijvingen voor het abonnementsgeld
 • Je partner pakt stiekem je telefoon
 • Je partner volgt je als je naar je afspraakje rijdt
 • Je partner ontdekt lippenstift op je overhemd
 • Je partner ruikt vreemde parfum
 • Je partner ziet afschrijvingen voor een hotel en etentjes
 • Een bekende ziet je met een vreemde vrouw een hotel binnengaan
 • De partner van je date ontdekt alles en licht jouw partner in

Dit alles kan altijd gebeuren, ook al doe je nog zo je best. Dus wees bereid de consequenties te aanvaarden en de prijs te betalen als je partner je betrapt. Die prijs kan wel eens te hoog zijn voor je en het niet waard. Bedenk dus echt heel goed waaraan je begint, een avondje plezier kan een leven veranderen.  

Samenvattend…

Victoria Milan profileert zich als dé site voor een geheime affaire. Als je getrouwd bent of een vaste relatie hebt en je overweegt een buitenechtelijke relatie, dan zou deze site wat voor jou zijn. Echter, er zijn nogal wat haken en ogen aan deze site. Victoria Milan is namelijk flink duur en als gratis lid kun je niks. Je hebt altijd de mogelijkheid om betrapt te worden. De reviews over de site zijn ronduit slecht te noemen. Zo worden nepprofielen vaak genoemd, evenals nepberichtjes. Ook schijnt het moeilijk te zijn om van een abonnement af te komen.

Wat je natuurlijk ook kunt doen, is je afvragen waarom je behoefte hebt aan deze avontuurtjes. Je zou ook kunnen overwegen om je huwelijk of vaste relatie weer nieuw leven in te blazen. Een weekendje weg, goed praten of een relatietherapeut kunnen helpen.

Wil je niet vastzitten aan een premium lidmaatschap voor een geheime affaire, maar wil je toch graag je seksuele behoeftes vervullen middels een geheime affaire, dan zou je ook eens kunnen nadenken om op zoek te gaan naar een leuke single moeder. Dan is de site Meet-a-milf.com een heel goed alternatief. Hier ontmoet je leuke single moms, die graag een leuk avondje met je doorbrengen als de kids op bed liggen. Alleen als je een berichtje stuurt, kost het je geld. De site werkt namelijk met een muntensysteem. Zo heb je de kosten volledig onder controle en zit je niet vast aan een duur abonnement. Je kunt op de site zoeken naar een beschrijving van Meet-a-milf.com.


Victoria Milan
Affaires
Bezoek de site
Bezoeken en nu aanmelden
5.0
Aanmeldingsproces
5.0
Contact maken
4.0
Profielkwaliteit
4.0
App
4.5 Totale waardering
Dating Site Reviews
5.0 rating
GoHookup.com is trots op een grote gebruikersgroep in heel België
4.3 rating
eHarmony objectief beoordeeld: de voor- en nadelen
4.5 rating
Victoria Milan datingsite, alles op een rijtje
4.8 rating
De datingsite Flirtila.com, alles op een rijtje
4.8 rating
De voor- en nadelen van Meet-a-Milf.com